Uspešno ste se registrovali!
Molimo vas, ulogujte se putem linka koji vam je poslat na

Mačor Oskar ima bizarnu supermoć da nanjuši smrt!

Pratite nas
Onaj na čiji se krevet on popne — sigurno neće preživeti noć.

O njegovoj sposobnosti je napisana i knjiga, a njegovu priču je otkrio dr David Dosa, pomoćnik profesora na Univerzitetu u Braunu.

Maca Oskar ima neverovatnu sposobnost da nanjuši i oseti kad će neko umreti. Naime, ova maca živi u jednom staračkom domu i u više od 50 dokumentovanih slučajeva, bio je pored onih pacijenata koji su posle nekoliko sati preminuli.

Osoblje koje radi u staračkom domu nije odmah poverovalo u Oskarovu „supermoć“ pa su odlučili da ga testiraju, tako što su ga stavljali na krevete pacijenata koji su vitalni i prilično zdravi, ali bi Oskar jednostavno otišao na drugi krevet i sklupčao se pored umirujuće osobe.

Profesor Dosa tvrdi da su Oskarova predviđanja retko bila pogrešna u poslednih šest godina.

„Oskar je usvojen pre sedam godina kao mače. Od tada ima tu moć da oseti smrt i ne mislimo da je to slučajnost. U knjizi je opisana Oskarova dnevna rutina, kako provodi vreme u sobi, ali i kako retko posećuje i druži se sa pacijentima koji još uvek imaju šansu za život“.

Sa druge strane, on određene pacijente obilazi češće od drugih i ne želi da se odvoji od njih u poslednjim trenucima. Ukoliko bismo ga odvojili od pacijenata uopšte, Oskar bi grebao vrata, pokušavajući da uđe.

Sve vesti
0
Prvo nova obaveštenjaPrvo stara obaveštenja
loader
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala