Novi skandal u Crnoj Gori: Službenik ministarstva snimio pesmu u kojoj brutalno vređa sveštenike

Pratite nasTelegramOdyssey
Savetnik u Ministarstvu prosvete Crne Gore Marko Šćepanović snimio je pesmu u kojoj vređa sveštena lica, aludirajući da oni kradu pare sa ikona i da valjaju heroin.

U ovoj pesmi Šćepanović, kome i na Fejsbuk stranici piše da je zaposlen u resoru kod Damira Šehovića, navodi „da prijave me ne smeju jer držim ih u šake, ja dobro znam da mnogo vole dečake“.

Šćepanović peva i „sa ikone sav novac u svom džepu stavljam, sa Biblijom u ruci i heroin još valjam“.

„Niko nas ne dira, svak se blesav pravi, zbog mantije ja mogu kriminalom da se bavim. Mantija mi daje moć da nekažnjeno mogu proć“, navodi se u pesmi pod nazivom „Mantija“.

Iz Ministarstva prosvete Crne Gore potvrđeno je da je pomenuto lice zaposleno kod njih.

„Marko Šćepanović jeste angažovan putem ugovora na određeno vreme u Ministarstvu prosvete, nakon prethodno sprovedene zakonske procedure i javnog oglasa na kojem je bio jedini kandidat koji je ispunjavao zakonske uslove, a koji se pojavio na usmenom intervjuu. U ovom momentu ne raspolažemo informacijama u odnosu na pitanje koje ste postavili. Svakako da ćemo ih pažljivo proveriti.

Jasno je da zaposleni u bilo kojem Ministarstvu i javnoj upravi u celini imaju pravo na sopstveni stav u odnosu na društvene teme, ali ne nikako i na ponašanje koje bi rušilo ugled i dostojanstvo prosvetnog sistema. Kad se upoznamo sa navedenim, moći ćemo zauzeti detaljniji stav.

Ukoliko se ispostavi da postoji potreba i zakonski osnov za reakciju Ministarstva, svakako da nećemo oklevati, već ćemo iskoristiti nadležnosti koje imamo i o tome vas povratno informisati“, saopšteno je iz Ministarstva prosvete na pitanja novinara, prenosi „Borba“.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala