Policija popustila, ukinuta blokada, građani stigli do Podgorice. Krivokapić na čelu kolone /video/

© Foto : Jutjub/NovostiKolona građana ide ka Podgorici
Kolona građana ide ka Podgorici - Sputnik Srbija
Pratite nasTelegram
Posle četiri sata blokade, u 21 sat puštena je u saobraćaj magistrala Nikšić-Podgorica, kod tunela Budoš. Hiljade građana pristiže u Podgoricu, a na čelu kolone kojoj je put bio blokiran na Bioču nalazi se nosilac liste "Za budućnost Crne Gore" Zdravko Krivokapić.

Policija je više sati nije dozvoljavala Nikšićanima da dođu do Podgorice i učestvuju u protesnoj šetnji u glavnom gradu Crne Gore.

Deblokirani su i drugi putni pravci koji vode ka Podgorici.

Satima su pripadnici Uprave policije na suncu nemilosrdno držali na Bioču građane Kuča, ali i lidera velike narodne koalicije "Za budućnost Crne Gore" prof.dr Zdravka Krivokapića na Bioču, ne dozvoljavajući im prolaz ka Podgorici, sve dok građani nisu odlučili da sami "reše stvar".

Njih na hiljade krenulo je u koloni ispred hrama Hristovog Vaskrsenja prema Bioču. Posle nekoliko kilometara, kada su stigli do Zlatice, policija je odlučila da ukine blokadu, uvedenu zbog "zaštite građana od korona virusa"...

Krivokapić na čelu kolone

Nosilac liste "Za budućnost Crne Gore"Zdravko Krivokapić na čelu kolone pješke iz Kuča predvodi građane do Sabornog hrama u Podgorici gdje će im se obratiti.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala