Gradska izborna komisija Beograda proglasila još tri izborne liste

© Tanjug / BEOINFOSednica Gradske izborne komisije Beograda
Sednica Gradske izborne komisije Beograda - Sputnik Srbija, 1920, 19.02.2022
Pratite nasTelegram
Gradska izborna komisija (GIK) Beograda je na 5. sednici, održanoj večeras, jednoglasno proglasila još tri izborne liste.
GIK je jednoglasno proglasila listu broj 3. Dr Vojislav Šešelj - Srpska radikalna stranka, koju je za izbore za odbornike Skupštine grada Beograda podnela Srpska radikalna stranka.
Takođe, Gradska izborna komisija je jednoglasno proglasila i izbornu listu broj 4. Milica Đurđević Stamenkovski - Srpska stranka Zavetnici, koju je za izbore za odbornike Skupštine grada Beograda podnela Srpska stranka Zavetnici.
Na sednici je jednoglasno proglašena i izborna lista broj 5. Vladeta Janković - Ujedinjeni za pobedu Beograda (Stranka slobode i pravde, Narodna stranka, Demokratska stranka, Pokret slobodnih građana, Udruženi sindikati Srbije „Sloga“, Pokret za preokret, Pokret Slobodna Srbija), koju je za izbore za odbornike Skupštine grada Beograda podnela Koalicija Ujedinjeni za pobedu Beograda.
Gradska izborna komisija jednoglasno je usvojila i rešenje o imenovanju člana i zamenika člana GIK-a u proširenom sastavu za izbornu listu broj 1. Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve.
Takođe. jednoglasno je usvojila i rešenje o imenovanju člana i zamenika člana GIK-a u proširenom sastavu za izbornu listu broj 3. Dr Vojislav Šešelj - Srpska radikalna stranka.
Gradska izborna komisija jednoglasno je usvojila i rešenje o imenovanju člana i zamenika člana GIK-a u proširenom sastavu za izbornu listu broj 5. Vladeta Janković - Ujedinjeni za pobedu Beograda (Stranka slobode i pravde, Narodna stranka, Demokratska stranka, Pokret slobodnih građana, Udruženi sindikati Srbije „Sloga”, pokret za preokret, Pokret Slobodna Srbija).
Predsednik Gradske izborne komisije Zoran Lukić je konstatovao da su udruženje „Građani na straži“, udruženje CRTA i Centar za slobodne izbore i demokratiju (CeSID) ispunili uslove za posmatrače u izbornom procesu.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala