00:23 03 Jul 2020
Slušajte Sputnik
  Analize i mišljenja
  Preuzmite kraći link
  Piše
  Virus korona se širi planetom (3050)
  11602
  Pratite nas

  Svet prema mojim početnim očekivanjima trebalo je da bude bolji posle ovoga. Mislio sam da će nas ova korona jedina ujediniti do sada, kao na onoj novčanici na kojoj piše Gens una Sumus (jedan smo rod). Ali, od toga nije bilo ništa.

  Slavni glumac Petar Božović, ovako je prokomentarisao uticaj pandemije virusa korona na čovečanstvo. Prenosimo njegovu izjavu za Sputnjik: 

  „Korona je bila Gens Una Sumus samo za one koji imaju tu novčanicu u izobilju, a za ove koje je nisu imali, bogami, nikako nije bila sumus. Tako, gledajući ovo i nadajući se da će se ljudi nekako oljuditi, pošto su se obezljudili svud na zemaljskoj kugli, počeo sam da shvatam da od toga nema ništa i da su sve vreme samo oštrili zube nadajući se kako će ko koga ponovo nadjačati i prozreti. Vidite da je i cela stvar od nepoznate bolesti postala još nepoznatija. To može da uništi živote, ali proizvodnju i kapitalizam ne sme. To jest, ideju o globalnom robovlasničkom društvu ne može ništa zaustaviti.
  Eto toliko, s nadom u Boga da niko nije jači od njega, ja se time svedočim, i tako ću da živim. Vaš, Hadži Petar Božović“!
  Tema:
  Virus korona se širi planetom (3050)
  Tagovi:
  Petar Božović, koronavirus
  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Sputnik nalogaKomentariši preko Facebook naloga