13:00 18 Maj 2021
Slušajte Sputnik
  Ekonomija
  Preuzmite kraći link
  0 113
  Pratite nas

  Zberbanka Srbija je u saradnji s kompanijom Masterkard lansirala nove, premijum usluge, za sve korisnike Masterkard Gold i Biznis Čardž kreditnih kartica - Laundžki i Boingo vajfaj.

  Laundžki omogućava pristup na više od 1.100 poslovnih salona u okviru najvećih svetskih aerodroma, dok usluga Boingo vajfaj nudi mogućnost korisnicima da širom sveta budu konektovani u svakom trenutku.

  To u praksi znači pokrivenost na više od milion hot-spot mesta širom sveta.

  Nove usluge predstavljene su juče, a gosti na događaju imali su, zahvaljujući scenografiji, utisak da su u avionu.

  Pored bording karti, stjuardesa, pa čak i čekiranja, putnici na ovom „letu“ imali su priliku da se upoznaju sa svim novitetima Zberbanke i kompanije Masterkard, ali i da se sami oprobaju u simulaciji letenja.

  Zberbank je prva banka na tržištu Srbije koja će ponuditi uslugu Laundžki i Boingo vajfaj korisnicima Masterkard Gold i Biznis Čardž kreditnih kartica“, istakla je Marijana Vasilesku, predsednica Izvršnog odbora banke.

  Kako navode u Zberbanci, baza korisnika Masterkard Gold kartice povećana je tokom prošle godine za čak 70 odsto u odnosu na 2018.

  Podaci, takoće, pokazuju da više od 30 odsto klijenata koristi ove dve kartice prilikom plaćanja u inostranstvu, dok je jedna od najzastupljenijih kategorija baš kupovina avio karata.

  Direktorka za tržišta Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine u kompaniji Masterkard Jelena Ristić kaže da Zberbanka ovim korakom pokazuje jasnu viziju i poznavanje ovog segmenta klijenata.

  „Premijum i biznis klijenti Zberbanke, koji često putuju poslom ili privatno i žele da otkrivaju novi svet različitih ponuda i dožive neprocenjiva iskustva, sada to mogu da čine mnogo jednostavnije i uz vrhunsku podršku koju Laundžki i Boingo vajfaj usluge nude“, rekla je ona.

  Tagovi:
  kreditne kartice, usluge, Zberbanka
  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Sputnik nalogaKomentariši preko Facebook naloga