05:36 08 Mart 2021
Slušajte Sputnik
  Ekonomija
  Preuzmite kraći link
  1223
  Pratite nas

  Odgovarajući na pojačanu potražnju u putničkom avio-saobraćaju između Srbije i Crne Gore, „Er Srbija“ je povećala kapacitete za putovanja između dve zemlje, uvođenjem dodatnih letova i promenom tipa aviona na linijama ka Tivtu i Podgorici.

  Kako je saopšteno iz srpske kompanije, u periodu od 17. do 30. januara, nacionalna avio-kompanija je uvela tri dodatna leta ka Tivtu, dok je na tri postojeća leta ka crnogorskoj prestonici promenjen tip aviona.

  Planirani turbo-elisni avion ATR zamenjen je mlaznim avionom tipa „erbas A319“, dok su dva planirana aviona tipa „erbas A319“ zamenjeni avionom tipa „erbas A320“ sa većim brojem sedišta.

  „Ostajemo posvećeni crnogorskom tržištu i nastavljamo da pratimo razvoj situacije, prilagođavajući obim saobraćaja promenama u potražnji. Cilj nam je da održimo kontinuiranu i snažnu vazdušnu vezu između gradova u regionu i omogućimo svim putnicima da se nesmetano prevezu do željenih destinacija“, izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju „Er Srbije“.

  Kapaciteti nacionalnog avio-prevoznika povećani su na letovima ka Podgorici 17, 19. i 24. januara, dok su dodatni letovi ka Tivtu uvedeni 23, 27. i 30. januara.

  Odmah nakon obustave saobraćaja Montenegro erlajnsa, „Er Srbija“ je povećala kapacitete za putovanja između dve zemlje i angažovala dodatne resurse na aerodromima u Podgorici, Tivtu i Beogradu kako bi uslužila sve putnike u novonastalim okolnostima, preneo je Tanjug.

  Pročitajte još:

  Tagovi:
  letovi, Crna Gora, Er Srbija
  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Sputnik nalogaKomentariši preko Facebook naloga