16:33 12 Jun 2021
Slušajte Sputnik
  Evropa

  Socijalna distanca i u krevetu: Neobično upozorenje gradonačelnika u Italiji /video/

  Evropa
  Preuzmite kraći link
  Virus korona se širi planetom (3050)
  1431
  Pratite nas

  Gradonačelnik italijanskog grada Mesine Kateno de Luka, poznat po nediplomatskim i oštrim porukama, upozorio je građane u najnovijem video-obraćanju da poštuju ograničenja i zabrane uvedene u vreme epidemije virusa korona. On je pozvao građane da poštuju socijalnu distancu čak i u bračnom krevetu i zabranio seks do kraja oktobra.

  De Luka je podsetio da nije dozvoljeno grupno druženje ni „romantični ribolov“, što je lokalni izraz za ljubavne sastanke, prenosi B92.

  „Čuvajte se, ako otkrijem da se ljubite, grlite, a ni ’ono drugo‘ nije dozvoljeno“, poručio je De Luka.

  „Za sada, na ljubavnom planu, moramo se držati totalne apstinencije. Da se razumemo, teško onome ko prekrši pravilo o apstinenciji. I ponavljam još jednom, do 31. oktobra na snazi je totalna apstinencija“, bio je ubedljiv.

  U najnovijem obraćanju poručio je konkretno građanima Mesine da moraju da se uzdrže od seksualnih odnosa i da čak i u kući i u krevetu moraju da drže međusobni razmak od najmanje jednog metra.

  Ranije je De Luka uveo dronove da bi kontrolisao da li građani Mesine poštuju zabranu izlaska iz kuće.

  Dronovi su nadletali ne samo gradske ulice, već i sela i šumske puteve, a opremljeni su zvučnicima preko kojih se gradonačelnik ljutito obraćao onima koji su bili napolju, a nisu smeli.

  Pročitajte još:

  Tema:
  Virus korona se širi planetom (3050)
  Tagovi:
  virus korona, zabrana, seks
  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Sputnik nalogaKomentariši preko Facebook naloga