19:24 23 Januar 2020
Slušajte Sputnik
  • Fotografija kanadskih fotografa Keta i Džefa, koji su pobedili na Međunarodnom takmičenju „Fotograf godine sa venčanja“.
  • Snimak australijskog fotografa Olija Sansoma, koji je pobedio u kategoriji „Filmska fotografija/analog na međunarodnom takmičenju „Fotograf godine sa venčanja“.
  • Fotografija litvanskog fotografa Marcisa Baltskarsa, koji je pobedio u kategoriji „Sa visine“ na međunarodnom takmičenju „Fotograf godine sa venčanja“.
  • Fotografija poljskog fotografa Rafala Donika, koji je pobedio u kategoriji „Crno-belo“ na međunarodnom takmičenju „Fotograf godine sa venčanja“.
  • Fotografija američke fotografkinje Viktorije Sprung, pobednice u kategoriji „Jedan snimak“ na međunarodnom takmičenju „Fotograf godine sa venčanja“.
  • Snimak kanadskog fotografa Angela Rušeinskog, pobednika u kategoriji „Devojačko veče“ na međunarodnom takmičenju „Fotograf godine sa venčanja“.
  • Snimak južnoafričkog fotografa Ruana Redelinguisa, pobednik u kategoriji „Epska lokacija“ na međunarodnom takmičenju „Fotograf godine sa venčanja“.
  • Snimak britanskog fotografa Ben Eplbaja, finaliste u kategoriji „Plesni podijum“ na međunarodnom takmičenju „Fotograf godine sa venčanja“.
  • Snimak poljskog fotografa Kristofa Kravčika, finaliste u kategoriji „Portret para“ na međunarodnom takmičenju „Fotograf godine sa venčanja“.
  • Fotografija belgijskog fotografa Rajsa de Verta, finalista u kategoriji „Devojačko veče“ na međunarodnom takmičenju „Fotograf godine sa venčanja“.
  • Snimak australijskog fotografa Gaelja le Bere, pobednika u kategoriji „Plesni podijum“ na međunarodnom takmičenju „Fotograf godine sa venčanja“.
  • Snimak nemačkog fotografa Stivena Heršafta, finalista u kategoriji „Jedinstveni snimak“ na međunarodnom takmičenju „Fotograf godine sa venčanja“.
  • Snimak britanskog fotografa Ben Eplbaja, koji je pobedio u međunarodnog fokategoriji „Solo portret“ na međunarodnom takmičenju „Fotograf godine sa venčanja“.
  • Snimak švajcarskog fotografa Miše Batiga, finaliste u kategoriji „Sa visine“ na međunarodnom takmičenju „Fotograf godine sa venčanja“.
  Fotografija kanadskih fotografa Keta i Džefa, koji su pobedili na Međunarodnom takmičenju „Fotograf godine sa venčanja“.

  Profesija svadbenog fotografa danas je izuzetno popularna. Fotografi poput slikara rade različitim tehnikama. Uz to, svaki od njih ima svoj stil snimanja i viziju venčanja.

  Nekome je važnije da pravi pravi psihološki portret, nekome je bliži stil izveštavanja, a nečija specijalnost je spremanje mladenaca.

  Često se nekoliko fotografa poziva na venčanje, tako da svaki od njih zauzima svoju poziciju. Najvažnija stvar u izboru organizacije venčanja je da uskladite svoj stav sa onim što je važno uhvatiti. Umesto hiljadu reči o tome šta bi fotografije sa venčanja trebalo da budu, pogledajte samo radove dobitnika nagrada „Fotograf godine sa venčanja“.

  Svoje radove poslali su fotografi iz celog sveta. Kriterijumi po kojima su odabrani najbolji snimci: slikovita pozadina, originalni zaplet i organska slika.

  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Facebook nalogaKomentariši preko Sputnik naloga

  Učitaj još

  • Napušteni dvorac filantropa Mihaila Aramjanca u Jermeniji
   Last update: 22:36 21.01.2020
   22:36 21.01.2020

   Mračni sjaj napuštenih mesta

   Izgleda da se vreme na nekim mestima zaustavilo. Ona su tu da nas  vrate u prošlost poput starih fotografija iz prašnjavih kućnih albuma, evocirajući nostalgična sećanja.

   13
  • Last update: 22:54 19.01.2020
   22:54 19.01.2020

   Čelični duh: Bogojavljensko kupanje u hladnim vodama Rusije

   U Rusiji se Bogojavljenje tradicionalno obeležava kupanjem u ledenoj vodi. Više od milion i po vernika širom zemlje učestvovalo je u obeležavanju praznika u Rusiji, kupajući se u ledeno hladnim rekama, jezerima i morima uoči ovog velikog hrišćanskog praznika.

   15
  • Last update: 20:19 13.01.2020
   20:19 13.01.2020

   Sibirska zima: Bajkoviti pejzaži na obali Jeniseja /foto/

   Jedna od najvećih reka u Rusiji je okovana ledom. Fotoreporter Sputnjika je bio na licu mesta i pogledajte šta je zabeležio.

   12
  • Banjalučke ulice uoči početka obeležavanja Dana RS
   Last update: 19:52 09.01.2020
   19:52 09.01.2020

   Ponosna Banjaluka: Dan Republike Srpske, sinonim za slobodu

   U Banjaluci i drugim gradovima obeležen je Dan Republike Srpske. Centralna ceremonija bila je na Trgu Krajine, gde je održan svečani defile. Pod motom „Za sva vremena“, Dan Republike se obeležava od Trebinja do Novog Grada.

   22