08:01 15 April 2021
Slušajte Sputnik
  Kultura
  Preuzmite kraći link
  0 623
  Pratite nas

  Marina Rajević Savić svoju emisiju „Dok anđeli spavaju“, koja na medijskom nebu opstaje bezmalo tri decenije, ponovo oživljava na portalu Sputnjik.

  Njeni intervjui i priče koje nam donosi dosežu dubine, pogađaju suštinu... Marina uspeva da od svojih gostiju izvuče najiskrenije misli koje ih obuzimaju kada su u miru posvećeni samo sebi. Kada ih niko i ništa ne ometa da bistro sagledaju svoja, ali i tuđa dela. Kada se svetla ugase, a njihovi „anđeli“ spavaju... Baš te misli sagovornici rado dele sa Marinom i njenom publikom i često nas nateraju da se i sami zamislimo.

  U kratkom video-prilogu Marina nam otkriva zašto je izabrala baš Sputnjik za novi dom i šta možemo da očekujemo od novog serijala emisije „Dok anđeli spavaju“.

  © Sputnik
  Marina Rajević Savić

  Povodom emitovanja prve emisije, koje će biti u subotu, Marina je dala intervju Maši Radović, u kojem je istakla da Srbija nije rijaliti, a govorila je i o stanju medija, o cenzuri sa kojom se sretala, svojim počecima, ali i o onome što nas očekuje u vremenu u koje dolazi.

  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Sputnik nalogaKomentariši preko Facebook naloga