20:51 06 Jul 2020
Slušajte Sputnik
  Nauka
  Preuzmite kraći link
  11026
  Pratite nas

  Na Crvenoj planeti primećene su antičke zgrade: kuće, kamene ograde, pa čak i statue. Barem su u to ubeđeni ufolozi koji su proučavali snimke koje je na Zemlju poslao rover „Kjuriositi“. Međutim, na prvi pogled, na snimcima su prikazane samo planine i kamenje.

  Ufolozi su dobili još jednu potvrdu postojanja života na Marsu. Oni su pažljivo pregledali snimke koje je NASA snimila na površini Crvene planete, uporedili ih sa očuvanim starim zgradama na Zemlji i zaključili: pred nama su ruševine pravih gradova. Svoje mišljenje ufolozi su potkrepili video-snimkom na kom su sve detaljno objasnili.

  Ovo je dalo osnov pristalicama hipoteze o postojanju vanzemaljskih civilizacija da ozlojeđeno optuže NASA da prikriva činjenice. Prema mišljenju nekih istraživača, zaposleni u američkoj svemirskoj agenciji čak su umrljali neke od najočiglednijih dokaza o inteligentnom životu na Marsu tako da ih ne primeti neiskusna osoba.

  Međutim, drugi nezavisni istraživači nakon proučavanja istih snimaka na njima nisu videli ništa senzacionalno, a „drevne ruševine“ nazvali su kamenjem i neobičnom igrom senke i svetlosti.

  Slično:

  Ufolozi na Marsu pronašli vanzemaljsku bazu (video)
  Nova misterija na Marsu: Uzvišenje nalik na drevnu japansku grobnicu (video)
  Tagovi:
  drevni grad, ufolozi, Mars
  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Sputnik nalogaKomentariši preko Facebook naloga