10:05 17 April 2021
Slušajte Sputnik
  Ostali sportovi
  Preuzmite kraći link
  Piše
  Sputnjikov sportski paketić (27)
  0 90
  Pratite nas

  Novogodišnji poklon od redakcije Sputnjika na srpskom jeziku kao verni čitaoci dobili ste već sredinom decembra 2020. godine, otvaranjem rubrike koju ste želeli – sportske rubrike, koja vam je za prvi u nizu predstojećih velikih praznika pripremila dodatni sadržaj uz već redovan na koji se polako navikavate.

  Godina koju pozdravljamo bila je veoma teška i neprijatna sportski svet što je svakodnevni život učinilo još dramatičnijim – ne samo da je pretila nevidljiva opasnost, već je dodatak svemu bio i „okrnjeni“ sportski program koji je u finišu godine morao ponovo da nauči da hoda i dopadne se.

  Odlaganje Olimpijskih igara, prekidanje takmičenja, neizvesnost, tragični odlasci legendi, čudne okolnosti i još čudniji rezultati i momenti – sve to je obeležilo sport u pandemijskim okolnostima, za koje nije izvesno da će se na prelazu u narednu godinu promeniti.

  Bez obzira na sve, moć i lepota sporta je u tome što može i ume da menja oblike, snaga takmičarskog duha u sportistima i ljubiteljima sporta ne dozvoljava veliko udaljavanje, a emotivni naboj zbog ishoda sve čini dodatno pikantnim, čak i u bljutavim okolnostima.

  U nastavku pronađite izbor najčitanijih tekstova od pokretanja sportske rubrike, a tokom produženog prazničnog vikenda imaćete priliku da pročitate sve o najzanimljivijim trendovima i fenomenima u sportu, osvrte na istorijske momente i poglede na blisku budućnost, iz različitih uglova.

  Sportski pozdrav i uživajte u Sputnjikovom sportskom paketiću!

  Tema:
  Sputnjikov sportski paketić (27)
  Tagovi:
  Nova godina, sport
  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Sputnik nalogaKomentariši preko Facebook naloga