03:05 19 Jun 2021
Slušajte Sputnik
  Ostali sportovi
  Preuzmite kraći link
  0 50
  Pratite nas

  Na Novom Beogradu viđena je lepa humanitarna akcija u kojoj su glavnu ulogu imali osvajači novoformirane gradske lige malog fudbala – FK Kipsta.

  Momci iz ovog kluba odlučili su da šampionske poklon vaučere daruju mališanima iz kluba KMF Mungosi koji okuplja decu i mlade u ometene u razvoju.

  Mungose je pre nekoliko godina osnovao jedan od pionira futsala u Srbiji Aleksandar Kovačević koji je, između ostalog, i bivši selektor reprezentacije Srbije.

  Pre osam godina Kovačević je u sklopu kluba napravio sekciju za osobe sa posebnim potrebama i kako sam ističe to je jedna od najlepših stvari koje je u životu uradio.

  Kako je jedan od začetnika futsala u Srbiji, osvajači novoformirane lige „Dekatlon Liga šampiona“, u organizaciji „Sport.me“, odlučili su da vaučere poklone mališanima ovog kluba kako bi im pomogli u daljem razvoju.

  Druženje je organizovano na Novom Beogradu, a posle puno smeha i fudbalskih igara, sve tri strane izrazile su želju za što češćim druženjima ovog tipa.

  Takođe, poslata je jasna poruka drugim sportskim kolektivima i svim humanim ljudima da se na svaki način pomogne mališanima kako bi imali što bolje uslove za bavljenje sportom, druženje i što bezbrižnije detinjstvo.

  Ekskluzivno Piksi: Da, biću selektor Srbije!

  Vlahović nastavio da teroriše mreže u Italiji /video/

  Norveška mašina preti da nadmaši rekorde Ronalda i Mesija

  Tagovi:
  Humanitarna pomoć, futsal
  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Sputnik nalogaKomentariši preko Facebook naloga