14:52 05 Mart 2021
Slušajte Sputnik
  Politika
  Preuzmite kraći link
  5199
  Pratite nas

  „Okršaj“ između poslanika Pokreta „Dosta je bilo“ i poslanika Marjana Rističevića usledio je nakon što je Rističević, koji je u govorio o nasilju nad ženama, ali i o stečaju, pokazao fotografiju sa jedne proslave na kojoj je učesnicima hrana „servirana“ na telu nage žene.

  Sednica Skupštine Srbije prekinuta je nakratko, zbog verbalnog „okršaja“ poslanika Pokreta „Dosta je bilo“ i poslanika Marjana Rističevića.

  Predsednica Skupštine Maja Gojković izrekla je poslanicima DJB dve opomene.

  „Okršaj“ je usledio nakon što je Rističević, koji je u govorio o nasilju nad ženama, ali i o stečaju, pokazao fotografiju sa jedne proslave na kojoj je učesnicima hrana „servirana“ na telu nage žene.

  Na to su reagovali poslanici DJB koji su bili nezadovoljni ponašanjem Rističevića.

  Poslanici DJB su Rističeviću najpre cinično aplaudirali, a potom su mu prišli i nastavili verbalni okršaj sa njim i njegovim kolegom Markom Atlagićem.

  Gojkovićeva je na takvo ponašanje reagovala i izrekla opomenu Nenadu Božiću i Tatjani Macuri, jer su, kako je rekla, Rističeviću opsovali majku i pljunuli ga.

  Predsednik DJB Saša Radulović je novinarima rekao da će podneti krivične prijave, ne navodeći protiv koga.

  On je rekao da su njegovi poslanici rešili da napuste sednicu i izađu iz sale, ali su poslanici SNS-a pokušali fizički da ih spreče u tome.

  Radulović kaže da je obrazloženje Gojkovićeve da su njegovi poslanici psovali i pljunuli Rističevića lažno.

   

  Tagovi:
  gola žena, psovke, Saša Radulović, Skupština
  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Sputnik nalogaKomentariši preko Facebook naloga