19:43 13 April 2021
Slušajte Sputnik
  Politika
  Preuzmite kraći link
  7361
  Pratite nas

  Premijer Srbije Aleksandar Vučić je rekao da se svašta piše, pa čak i to da je platio da bi video aktuelnog predsednika SAD Baraka Obamu, iako, kako tvrdi, Obamu nikada nije video, niti je ikada platio za nešto slično.

  Premijer Aleksandar Vučić kaže da će Vlada Srbije imati dobre kontakte sa Rudijem Đulijanijem, koji slovi za kandidata za novog državnog sekretara SAD.

  Predsednik Vlade Srbije je dodao da ne treba zaboravljati da sve zavisi pre svega od našeg rada.

  Vučić je, na pitanja novinara u vezi sa njegovim odnosom sa Đulijanijem, rekao da se inače svašta piše, pa čak i to da je platio da bi video aktuelnog predsednika SAD Baraka Obamu, iako, podsetio je, Obamu nikada nije video, niti je ikada platio za nešto slično.

  „Kod nas svako može da izmišlja šta god mu padne na pamet“, rekao je Vučić i zapitao kako će sada da prihvate da je Vučić dobar sa nekim, a lagali su da ne poznaje nikoga iz nove administracije SAD.

  On je poručio građanima Srbije da mogu da budu spokojni, jer ćemo uvek imati i znanja i volje i umeća da ostvarimo dobar pristup sa svima i imamo prijateljske odnose.

  Vučić je podsetio da je Đulijani jedan od prvih svetski značajnih ličnosti koji je podržao Beograd na vodi, i dodao da su takve stvari bitne, a ne to da li ga je i gde vodio, kada je Đulijani bio u Beogradu.

  Srbija može da razgovara sa svima i radimo na tome da imamo što više prijateljskih odnosa.

  „Očekujem najviše od našeg rada. Zamislite da je neko od ovih stručnjaka, polupismenih, poznavao te ljude, pa ne bi mogli da živimo od njih. Polako, imaćemo dobre kontakte, ali sve zavisi najviše od nas.“

   

  Tagovi:
  rukovanje, Barak Obama, laž, Vučić Aleksandar
  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Sputnik nalogaKomentariši preko Facebook naloga