15:54 11 April 2021
Slušajte Sputnik
  Politika
  Preuzmite kraći link
  2516
  Pratite nas

  Predsednički kandidat Saša Janković izjavio je da je danas bio „veliki i značajan dan“ i istakao da proglašava pobedu pristojnih, finih ljudi, pravila, principa i vrednosti za koje se on uz svoj tim borio od prvog dana.

  „Proglašavam pobedu Srbije koja više nije ista. Drugi su na preuranjeni način proglašavali izbornu pobedu. Takvo proglašenje je u skladu sa načinom na koji su vodili kampanju. Niti nam je takva izborna kampanja, niti nam je takva Srbija, niti nam je takva pobeda bila cilj. Nama je cilj ono što smo radili i ono što ćemo raditi“, naveo je Janković.

  Dodao je i da će sačekati prave izborne rezultate u uslovima fer države, fer kampanje, fer medija, kao i da bi u tom prilikom bio prvi koji bi čestitao.

  „Ovom prilikom čestitam onima koji su u ovakvim uslovima pošteno, fer i ljudski učestvovali u ovoj izbornoj trci. Građanima se zaista obavezujem, sve ovo je početak, završićemo na pravi i najbolji način. Hvala svim saradnicima. Hvala i protivnicima što su nas učvrstili u uverenju i vidimo se već od sutra. Naš cilj je dostojanstveni građanin Srbije, institucije koje rade svoj posao, Srbija sa osmesima svih nas. Hvala vam, dragi ljudi“, zaključio je Janković.

  Tagovi:
  predsednički izbori u Srbiji, Saša Janković
  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Sputnik nalogaKomentariši preko Facebook naloga