03:28 03 Mart 2021
Slušajte Sputnik
  Politika
  Preuzmite kraći link
  0 142
  Pratite nas

  Predsednik Stranke pravde i pomirenja (SPP) Muamer Zukorlić čestitao je danas građanima Srbije i predsedniku Republike Dan državnosti i pozvao da se svi objedine oko opšteg nacionalnog, građanskog i državnog interesa i da svi zajedno rade za te vrednosti i ciljeve.

  On je rekao da treba otvoriti novu stranicu u odnosima, „da pokažemo da imamo snage da razdvojimo ono što je od opšteg nacionalnog, građanskog, državnog interesa sa jedne strane, a sa druge strane ono što je uski lični, partijski ili interes manjeg kolektiviteta“, navodi se u saopštenju SPP-a.

  „Da se oko prvog seta interesa objedinimo, da zajednički radimo za te vrednosti i ciljeve, a za ovo drugo, partijsko i partikularno, izvolimo na olimpijadu koja se zove ’izbori‘“, rekao je Zukorlić.

  Zukorlić je istakao da će učiniti sve da do građana dopre poruka za koju veruje da predstavlja seme nove i sveže politike u Srbiji, a to je politika pravde, pomirenja, čistote i međusobnog uvažavanja.

  On je ocenio i da se Stranka pravde i pomirenja od ostalih stranaka razlikuje po tome što ima ambiciju da dokaže da politika može imati dušu, i da se obraća ljudima koji zbog „bezdušnosti“ političara mrze politiku.

  Odbornički kandidati i članovi SPP-a čestitali su Zukorliću 48. rođendan velikom tortom, a nosilac liste SPP-a na beogradskim izborima Nenad Prokić ocenio je da je Zukorlić drugačiji od ostalih političara i da obeležava početak drugačije politike u Srbiji.

   

  Tanjug    

  Tagovi:
  Muamer Zukorlić
  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Sputnik nalogaKomentariši preko Facebook naloga