19:07 26 Jun 2019
Slušajte Sputnik
  Pištolj i srpska zastava

  „Jurio za Bin Ladenom, pa tek tako došao u Srbiju“

  © AP Photo /
  Politika
  Preuzmite kraći link
  3456

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da ima faktora spolja kojima ne odgovara stabilan region i s tim u vezi izneo podatak da je u Srbiji uhapšena osoba koja je pripadala „Timu 6“, koji je jurio Osamu Bin Ladena u Avganistanu.

  „Ja danas, nažalost, ne smem o tome otvoreno da govorim, mislim da znam kome odgovara a kome ne dogovara, ali nisam siguran da ne bih ugrozio pozicije Srbije ukoliko bih o tome javno govorio. Nisam siguran da svima odgovara stabilnost. Mislim da ima i faktora spolja koji ne žele tu stabilnost“, naglasio je on u emisiji „Ćirilica“.

  „Zamislite da vi nađete tipa iz ’Tima 6‘, koji je jurio za Bin Ladenom u Avganistanu i nađete ga sa brušenim pištoljem ovde i nađete kriminalne veze koje su mu dostavile taj brušeni pištolj i uhapsite te Srbe koji su to dostavljali, a oni ćute svi kao zaliveni, neće da govore zašto je trebalo da se upotrebi. Pa nije valjda da je trebalo da se upotrebi za upucavanje soma ili smuđa u Dunavu…“, kazao je predsednik.

  Kako kaže, međutim, narod je pametan i zna da niko ko je jedan od najpoznatijih specijalaca nije došao iz San Dijega u Srbiju tek tako…

   

  Tagovi:
  Bin Laden, Vučić, Srbija
  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Facebook nalogaKomentariši preko Sputnik naloga