17:49 18 April 2019
Slušajte Sputnik
  Aleksandar Vučić

  Vučić: Nasrnuli su na Srbiju u celini, neće nas baciti na kolena

  © Tanjug / Dimitrije Goll
  Politika
  Preuzmite kraći link
  0 7127

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otvorio je danas novu Hiruršku bolnicu u Vranju, uz poruku da će Srbija nastaviti da napreduje i da je niko i ništa neće baciti na kolena, uprkos napadima i pritiscima sa svih strana, posebno iz regiona, uključujući mere Prištine.

  Vučić je poručio da će Srbija sačuvati mir, ali i da je niko neće baciti na kolena.

  Kako je rekao, poslednjih nedelja nasrnuli su na naš narod na Kosovu i Metohiji i na Srbiju u celini, jer Priština radi stvari koje civilizovani ljudi ne rade, a napadaju nas i sa različitih strana iz regiona.

  „Dok se neki veliki prave da ne vide i ne čuju, već ćute, svima koji misle da je Srbija jednako neodgovorna i neozbiljna kao nekada, ili slaba da izdrži sve pritiske i da će Srbiju baciti na kolena — kažem vam da ćemo da čuvamo mir, ali da nas na kolena niko neće baciti niti pokoriti. Srbija će ići napred“, poručio je predsednik.

  Vučić je rekao da je i zdravstveni centar u Vranju deo napretka zemlje i da će od ponedeljka građani moći da vidite šta je sve urađeno.

  „Da osetite novu nadu i da Vranje ima budućnosti i da možete da dobijete najbolje usluge kao što se dobijaju u Beogradu, Nišu, Novom Sadu i drugi velikim gradovima.“

  Vučić kaže da su izgrađene nove prostorije i nabavljeni najbolji uređaji i da će i po tome građani Vranja moći da vide koliko se toga u Srbiji promenilo nabolje.

  Tagovi:
  Vučić Aleksandar, Kosovo i Metohija, Priština
  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Facebook nalogaKomentariši preko Sputnik naloga