12:39 04 Decembar 2020
Slušajte Sputnik
  Politika
  Preuzmite kraći link
  0 3514
  Pratite nas

  Vršilac dužnosti direktora Koridora Srbije Zoran Babić potvrdio je u izjavi Tanjugu da podnosi neopozivu ostavku na tu funkciju posle saobraćajne nesreće u kojoj je jedna osoba izgubila život.

  „Izgubljen je jedan ljudski život. Za mene kao čoveka sasvim dovoljno da više ne obavljam funkciju na kojoj sam zatečen u momentu teške nesreće. Iako sam bio samo saputnik, za mene kao čoveka, to je dovoljan razlog da više ne obavljam funkciju vršioca dužnosti direktora Koridora Srbije. Bezbednost, sigurnost, to je ono što su bili moji ciljevi, i to je potpuno jasan motiv da podnesem neopozivu ostavku“, izjavio je Babić.

  On je istakao i da za njega kao člana i funkcionera Srpske napredne stranke, čiji je predsednik Aleksandar Vučić, nije potreban nikakav poziv, ni naredba.

  „Znanje, ali i moral, odgovornost i pre svega ljudskost i čestitost, osobine su koje u svakom od nas traži naš predsednik. I ne treba da mi kaže bilo šta. Ako me je predložio na funkciju, onda znam šta mi je činiti“, rekao je Babić.

  On je napomenuo da je to razlika koju Srpska napredna stranka, vođena Aleksandrom Vučićem, pravi u našem društvu i našoj državi.

  „Nama se ne naređuje, mi znamo šta treba da činimo“, ističe Babić.

  Budućem direktoru Koridora Srbije želi, kako je naveo, uspeh u radu i što manje teških momenata, a predsedniku, stranci i Srbiji „stoji na raspolaganju“.

  Tagovi:
  ostavka, SNS, Koridori Srbije, Zoran Babić, Srbija
  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Sputnik nalogaKomentariši preko Facebook naloga