05:56 18 Avgust 2019
Slušajte Sputnik
  Politika

  „Sačekuša“ Boška Obradovića za Brnabićevu i ministre (video)

  Politika
  Preuzmite kraći link
  55128

  Predsednik Dveri Boško Obradović i još nekoliko opozicionih poslanika „dočekali“ su ispred Doma narodne skupštine premijerku i ministre Vlade Srbije, koji su došli da odgovaraju na pitanja poslanika, prenosi RTS.

  Ispred Parlamenta su bili i Miroslav Aleksić (Narodna stranka), Ana Stevanović (Klub samostalnih poslanika), Marija Janjušević (Dveri), kao i aktivista Dveri Jugoslav Kiprijanović.

  Oni su držali fotografije premijerke i ministara, a ispod njihovih slika su ispisali nadimke koji se mogu povezati sa navodnim aferama koje im se pripisuju.

  Obradović je dobacivao ministrima, sa nekima je ušao i u verbalni sukob, ali nije došlo do incidenata.

  On je sa ostalim poslanicima stajao na stepeništu koje vodi u hol Skupštine, bilo je i poslanika SNS takođe, a u neposrednoj blizini je bilo skupštinsko obezbeđenje, koje je pratilo celu situaciju.

  „Spusti se na zemlju, idi na izbore“, poručio mu je ministar zdravlja Zlatibor Lončar, nakon čega ga je Obradović pitao da li je normalno da vlast ne poziva nikog na razgovor.

  Dok su njih dvojica razgovarali, ostali poslanici su dobacivali.

  Ana Brnabić: Nikada neću ulaziti na zadnji ulaz Skupštine

  Kao predsednica Vlade nikada neću ulaziti u Skupštinu Srbije na zadnji ulaz zato što me nasilnici iz Dveri čekaju na glavnom ulazu, rekla je premijerka Ana Brnabić povodom „izložbe afera predstavnika vlasti“ ispred Skupštine Srbije.

  Ana Brnabić je rekla da se ne plaši i dodala da će se uvek i svuda ponašati isto, bez obzira na pretnje nasiljem.

  Tagovi:
  Skupština Srbije, Ana Brnabić, Boško Obradović
  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Facebook nalogaKomentariši preko Sputnik naloga