11:51 07 Jun 2020
Slušajte Sputnik
  Politika
  Preuzmite kraći link
  1344
  Pratite nas

  Porodica Karić poklonila je odlazećem ruskom ambasadoru u Srbiji Aleksandru Čepurinu srpsku oficirsku sablju i orden te porodice za iskrenu podršku srpskom narodu.

  Orden porodice Karić Čepurinu je u Ambasadi Rusije uručio poslanik Dragomir J. Karić, za „iskrenu podršku koju je ambasador pružio srpskom narodu u najtežim vremenima“, saopštila je „BK grupa“.

  Aleksandaru Čepurinu uručena srpska oficirska sablja
  © Foto : BK TV
  Aleksandaru Čepurinu uručena srpska oficirska sablja

  Među poklonima za odlazećeg ambasadora Rusije su i srebrnjaci sa likom Janićija i Danice Karić, knjiga „Heroine Srbije — vekovnik“ na ruskom jeziku u izdanju „Karić fondacije“, kao i modni detalj za njegovu suprugu Nataliju.

  Tim povodom Čepurin je istakao da je saradnja sa porodicom Karić bila izuzetno pozitivna i da će takva biti i u budućnosti.

  „Naš odnos je odličan, iskren i uvek smo imali uzajamno razumevanje. Veoma je bitno da u zemlji imamo ljude koji razumeju i koji su spremni da pomognu. Porodica Karić je imala veliki značaj u jačanju odnosa između Rusije i Srbije“, naglasio je Čepurin.

  Dragomir J. Karić, koji je poklone uručio i u ime narodne poslanice Milanke Karić, rekao je da Čepurin ostaje upamćen kao čovek koji je nesebično dao svoj nemerljiv doprinos čvrstim prijateljskim odnosima Srbije i Rusije.

  Srpska oficirska sablja, poklon Čepurinu
  © Foto : BK TV
  Srpska oficirska sablja, poklon Čepurinu
  Tagovi:
  Aleksandar Čepurin
  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Sputnik nalogaKomentariši preko Facebook naloga