12:28 14 Jul 2020
Slušajte Sputnik
  Politika
  Preuzmite kraći link
  312058
  Pratite nas

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odbacio je danas špekulacije da su novinarska pitanja bila razlog pogoršanju njegovog zdravlja.

  „Novinari nemaju veze s mojim zdravstvenim stanjem, ja sam hronično bolestan, plus aktuni problemi. To je moja stvar i niko nema veze s tim“, rekao je Vučić na pres konferenciji.

  Predsednik je ponovio stav da, inače, ne beži od novinarskih pitanja i da nikada nije bežao, već da je, naprotiv, uvek bio spreman i biće spreman da odgovori na sva pitanja novinara, jer mu pružaju priliku da ukaže na laži kojima se služe pojedini mediji ili politički protivnici i da pokaže građanima šta je istina.

  „Za razliku od svih drugih političara u zemlji, nikada nisam bežao od pitanja. Ta pitanja mi pružaju uvek veliku priliku da na najboljli mogući način raskrinkam neistine pojedinih medija i laži političkih protivnika“, rekao je Vučić povodom reči predsednika NUNS-a Željko Bodrožić da bi bilo dobro da dođe da odgovara na pitanja Vremena, Nina, Danasa....

  Predsednik je istakao da za njega ne postoji bolja prilika, nego da u trenutku kada neko izađe sa neistinama koje svaki dan ponavljaju, dobije prostor da direktno pokaže koliko nemaku ozbiljnu argumentaciju.

  „Nikada nisam bežao, nikada nisam sklanjao teme pod tepih, nisam se skrivao, i zato sam uvek pobeđivao. Bilo bi preterano da kažem da sam rasturao političke protivnike, ali rastavljajući na sastavne delove njihove laži, pokazivao sam da sam spreman, da sam bio spreman, i da ću uvek biti spreman. I poobediću ih uvek“, rekao je Vučić.

  Tagovi:
  spekulacije, bolest, Aleksandar Vučić
  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Sputnik nalogaKomentariši preko Facebook naloga