17:52 07 Jul 2020
Slušajte Sputnik
  Politika
  Preuzmite kraći link
  1646
  Pratite nas

  Premijerka Srbije Ana Brnabić ocenila je svoj rad kao premijera i rad njenog kabineta sa vrlo dobar — četiri, najboljeg ministra sa četiri plus, a najlošijeg sa dvojkom.

  I najbolji i najlošiji ministar su, izjavila je premijerka Srbije, muškarci, ali nije želela da otkriva njihova imena.

  Brnabićeva je sinoć za Prvu televiziju rekla da zna da joj niko neće verovati, ali da ne razmišlja o tome šta će raditi nakon okončanja mandata.

  Ako, kaže, ne bude u vladi vratiće se u privatni sektor, ali će nastaviti da podržava predsednika Aleksandra Vučića i Srpsku naprednu stranku.

  „Šta god da se desi, ne verujem da ću ići u inostranstvo za ambasadora, svakako ne u ovom trenutku“, rekla je Brnabićeva.

  Ona je napomenula da je u njenom mandatu na mestu premijera održana 261 sednica, prenosi Tanjug.

  Zadovoljna je većinom stvari urađenim u njenom mandatu kao što je elektronska uprava, izgradnja puteva, to što je Srbija postala svetski lider u privlačenju stranih investicija...

  Kaže i da se najviše obradovala kada su podaci pokazali da je nezaposlenost pala u Srbiji na 9,7 odsto.

  Kao najgori trenutak izdvojila je onaj kada je Srbija došla na „sivu listu“ FATF-e, kao tela za borbu protiv pranja novca i terorizma, a njena vlada, podsetila je, nije izgurala ni Zakon o ravnopravnosti polova, pa otuda i ocena za rad vlade i njen —četiri.

   

   

  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Sputnik nalogaKomentariši preko Facebook naloga