02:32 04 Mart 2021
Slušajte Sputnik
  Politika
  Preuzmite kraći link
  Izbori 2020. (72)
  23449
  Pratite nas

  Lider SPS-a Ivica Dačić izjavio je danas da je spreman za nastavak saradnje sa Srpskom naprednom strankom i Aleksandrom Vučićem.

  Dačić je rekao kako je ponosan na ono što je u poslednjih osam godina urađeno zajedno sa SNS i u saradnji sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, prenosi Tanjug.

  „Mi smo ponosni na sve što smo zajedno uradili za osam godina naše koalicije za državu Srbiju u celini“, rekao je Dačić na otvaranju područnog odeljenja Osnovne škole „Boško Đuričić“ u selu Vinorača kod Jagodine.

  „Ojačali smo naše spoljno-političke pozicije, ojačali smo našu poziciju u regionu“, precizirao je Dačić, koji je prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova.

  On je ocenio da je Srbija danas faktor mira i stabilnosti i siguran je da će tako biti ubuduće.

  „U tom smislu mi smo spremni za nastavak saradnje koja je u interesu Srbije i u narednom periodu, suočeni sa svim izazovim koji nas čekaju, na državnom, ekonomskom, nacionalnom i svakom drugom planu“, rekao je Dačić.

  „Važna je politička stbilnost u Srbiji, a mi smo državotvorni i deo onih snaga koje će pre svega imati u vidu interes države Srbije“, zaključio je Dačić.

  Pročitajte još:

   

  Tema:
  Izbori 2020. (72)
  Tagovi:
  Vlada Srbije, Aleksandar Vučić, Ivica Dačić
  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Sputnik nalogaKomentariši preko Facebook naloga