12:24 07 Maj 2021
Slušajte Sputnik
  Politika
  Preuzmite kraći link
  Izbori 2020. (72)
  0 2019
  Pratite nas

  Neću biti ministar u novoj vladi, ostaću predsednik opštine Novi Beograd, izjavio je predsednik SPAS-a Aleksandar Šapić.

  Upitan koje je ministarstvo je dobio SPAS u novoj vladi i ko će biti na njegovim čelu, Šapić je na TV Prva rekao da još ne može to da otkrije.

  „Ne mogu da vam kažem ko će biti ministar. Fer je da se sačeka predlog kompletne vlade. Nema potrebe da sad izlazim ja sa tim“, kazao je Šapić.

  Naveo je da je će novi ministar iz SPAS-a biti muškarac.

  Šapić je rekao da je dogovoreno koje ministarstvo će voditi SPAS i ko će biti ministar, a da će se to obelodaniti kada se objavi lista novih ministara budući da, dodaje, SNS ima još nedoumica oko nekoliko kadrovskih rešenja.

  „Svako ministarstvo je važno. Najvažnija ministarstva će pripasti onome ko je dobio najveći poverenje građana“, kazao je Šapić.

  Podsetio je da je i u toku kampanje govorio da može najviše da pruži u lokalnoj politici u kojoj je više od deset godina.

  „Nisam za to da da letim sa funkcije na funkciju. Najviše mogu da dam u lokalnoj politici i tu imam neke rezultate“, rekao je Šapić, preneo je Tanjug.

  Pročitajte još:

  Tema:
  Izbori 2020. (72)
  Tagovi:
  vlada, ministarstvo, Aleksandar Šapić
  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Sputnik nalogaKomentariši preko Facebook naloga