04:35 11 April 2021
Slušajte Sputnik
  Politika
  Preuzmite kraći link
  33817
  Pratite nas

  Glumac i političar Branislav Lečić objavio je da se, zbog optužbi za silovanje koje je protiv njega iznela glumica Danijela Štajnfeld, povlači sa čela pokreta Demokrate Srbije.

  Lečić je u objavi na Fejsbuku naglasio da je to njegova lična borba za odbranu integriteta, imena i profesionalnog ugleda. 

  "Kako ova moja borba za istinu ne bi nanosila štetu svima onima sa kojima učestvujem u borbi protiv ovog zlokobnog režima, povlačim se sa čela pokreta Demokrate Srbije. Ovo je moja lična borba za odbranu svog integriteta, imena i profesionalnog ugleda i ne želim da opterećuje sve one koji su iskreni borci za normalnu, slobodnu i demokratsku Srbiju", objavio je Lečić na Fejsbuku.

  Lečić se pre ovoga video porukom obratio javnosti. 

  Naravno da ću se odazvati pozivu Tužilaštva, gde sam pozvan u svojstvu građanina, a ne optuženog. Ja sam u medijima već osuđen kao silovatelj, monstrum, nasilnik, predator, podlac, licemer, rekao je Branislav Lečić povodom poziva da u policiji u petak da izjavu o navodima glumice Danijele Štajnfeld da ju je silovao 2012. godine.

  Tagovi:
  Branislav Lečić
  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Sputnik nalogaKomentariši preko Facebook naloga