19:37 18 April 2021
Slušajte Sputnik
  Od četvrtka do četvrtka
  Preuzmite kraći link
  0 390
  Pratite nas

  Džozef Bajden uputio je do sada nečuvene reči Vladimiru Putinu – da će platiti za mešanje u američke izbore i da ga smatra ubicom. Obeleženo je 17 godina od pogroma na Kosovu i Metohiji, završeni su lokalni izbori u Nikšiću, a Evropska unija polako priznaje da je i ruska vakcina dobra za njene građane.

  O ovim temama u emisiji radio Sputnjika „Od četvrtka do četvrtka“ svoj stav daje istoričar i politički analitičar Dragomir Anđelković. Pitaćemo ga čemu pripisuje Bajdenovu optužbu da Putina smatra ubicom i da je uveren da se mešao u američki izborni proces? Treba li nakon ovakvih reči očekivati nove oblike pogoršanja odnosa i nove sankcije? Da li će se američka politika zaoštravanja odnosa sa Rusijom vratiti kao bumerang? Kakva je bezbednosna situacija na Kosovu i Metohiji 17 godina od pogroma? Da li prištinski lideri treba da očekuju posledice zbog otvaranja kosovske ambasade Jerusalimu? Hoće li Srbija slediti njihov primer? Ko je odgovoran za rejting DPS-a u Nikšiću?

  Emisiju koju vodi i uređuje Nataša Milosavljević slušajte na talasima radija Studio B u 21 sat i gledajte na našem kanalu na Jutjubu.

  Tagovi:
  Od četvrtka do četvrtka
  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Sputnik nalogaKomentariši preko Facebook naloga