14:19 23 Jun 2021
Slušajte Sputnik
  Sputnjik info
  Preuzmite kraći link
  0 60
  Pratite nas

  Pratite vesti Radija Sputnjik.

  Danas u vestima:

  • Izraelske trupe nisu ušle u pojas Gaze ali imaju naredbu da budu spremne. Od početka sukoba poginulo više od sto ljudi, kraj se ne nazire – Izrael će, ako uđe u Gazu, Palestincima naneti teške gubitke, tvrde analitičari.
  • Utapanje Vojske Republike Srpske u Oružane snage BiH je istorijska greška koju je danas gotovo nemoguće ispraviti zbog nezainteresovanosti bošnjačke strane, ocenjuju politikolozi.
  • Institucije na Kosovu i Metohiji nemaju kapacitet da obezbede mir i stabilnost, povlačenjem Kfora i Unmika stvorio bi se prostor za delovanje albanskih ekstremista i dovršavanje etničkog čišćenja, smatra Milovan Drecun.
  • Crnomorska flota Rusije obeležava 238. godišnjicu osnivanja u okolnostima bez presedana – prinuđena je da nadgleda nikad veći broj brodova NATO-a u Crnom moru, upozoravaju ruski eksperti.
  • „Avet“ – hardverska mana modernih kompjuterskih procesora – ponovo je pretnja za poverljive podatke u računarima širom sveta. Istražujemo: Zbog čega predstavlja veću opasnost po državne službe nego po „obične“ korisnika?
  • Aleksa Avramović, jedan je od naših najboljih košarkaša u evropskim klubovima, za Sputnjik je, između ostalog, govorio i o tome zbog čega ne vidi sebe u srpskoj košarci.

  Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju!

  Tagovi:
  Kfor, Sputnjik info, radio Sputnjik, vesti
  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Sputnik nalogaKomentariši preko Facebook naloga