07:42 14 Maj 2021
Slušajte Sputnik

  Srpska i Srbija u potrazi za najboljom tehnološkom inovacijom

  Tehnogram
  Preuzmite kraći link
  0 281
  Pratite nas

  Postoji izreka da se dobre odluke u životu mogu doneti kao posledica iskustva, a da se iskustvo stiče nakon pogrešnih odluka. Slična filozofija važi i u poslovnom svetu, naročito kada je u pitanju kreiranje inovativnih ideja na tržištu.

  Takmičenje za najbolju tehnološku inovaciju Srbije i Republike Srpske iza sebe ima 16 uspešnih godina. Svaki put se u okviru Takmičenja susretne više od sto timova i firmi koje stiču veliko iskustvo u međusobnom radu i kada se ideje pretvaraju u konkretna rešenja koja postoje na tržištu. Takmičenje nudi sjajno iskustvo koje motiviše preduzetnike svih dobi, od srednjoškolaca do penzionera da stvaraju i da budu inovativni u oblastima koje ih interesuju.

  Da li su inovacije koje su u „trendu” više vredne od tradicionalnih zanata? Šta daje proizvodu ili usluzi vrednost na tržištu? Kako usmeriti kreativnost u pravom smeru i angažovati mlade da iskoriste svoju maštu? Kako se prijaviti za Takmičenje i dobiti nova iskustva iz mnogobrojnih industrija?

  O ovoj temi u emisiji „Tehnogram” govori prof. dr Dragan Povrenović - Koordinator takmičenja za najbolju tehnološku inovaciju Srbije i Republike Srpske.

  Tagovi:
  Tehnogram
  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Sputnik nalogaKomentariši preko Facebook naloga