23:19 13 Decembar 2019
Slušajte Sputnik
  Milan Knežević

  Đukanović najavljuje diktaturu u Crnoj Gori (video)

  Youtube/in4snet
  Region
  Preuzmite kraći link
  0 360
  Pratite nas

  Tužilaštvo je dotaklo dno, a Đukanović polako najavljuje diktaturu u Crnoj Gori, rekao je Milan Knežević, predsjednik Demokratske narodne partije, na pitanje da za Sputnik prokomentariše današnju konferenciju za novinare Državnog tužilaštva na temu navodnog državnog udara u Crnoj Gori.

  „Očigledno da je specijalnom tužiocu Milivoju Katniću bilo malo što je Đukanoviću pomogao 16. oktobra kroz iscenirani državni udar da obezbijedi koji procenat više, nego je planirao i da se uključi u formiranje vlade Duška Markovića“, kazao je Milan Knežević, predsjednik Demokratske narodne partije.

  On je takođe dodao da je „očigledno da DPS-u ide vrlo teško što se tiče formiranja nove vlade“, i da su se zato u Demokratskoj partiji socijalista „odlučili da targetiraju Demokratski front i objave otvorenu diktaturu i progon Demokratskog fronta i njegovih rukovodioca, funkcionera, članova i simpatizera“.

  „Mi nemamo nikakvu dilemu da je specijalno državno tužilaštvo u stvari postalo najobičnija ispostava Mila Đukanovića i Demokratske partije socijalista, posebno poslije današnje konferencije za štampu, gdje su novi prezentovani dokazi sa kompletnom HTZ opremom, već poslužili kao predmet sprdnje, ne samo u Crnoj Gori nego i u regionu“, istakao je funkcioner Demokratskog fronta. 

  A kad se dovedu u vezu, kako je kazao, „i ta neka pod znacima navoda teorija zavjere Rusije i Srbije, a da dokazi pristižu sa zakašnjenjem poslije mjesec dana i to u potpuno neraspakovanom pakovanju  ili formi“, sve to po Kneževiću „najbolje govori da je specijalno tužilaštvo dotaklo dno i da Đukanović polako najavljuje diktaturu u Crnoj Gori“.

  Tagovi:
  državni udar, Milo Đukanović, tužilac, Milan Knežević
  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Facebook nalogaKomentariši preko Sputnik naloga