10:08 18 Januar 2021
Slušajte Sputnik
  Region
  Preuzmite kraći link
  0 11
  Pratite nas

  U blizini igrališta bio je šator. Odjednom je vetar malo jače dunuo i podigao je jedno šatorsko krilo. Konj se uplašio, istrgnuo je ogradu za koju je bio vezan i sa njom je počeo mahnito da beži, saopštila je policija.

  „Prizor je bio strašan. Ne mogu to uopšte da prepričam. Sve je bilo puno krvi“, rekao je čitalac hrvatskog portala „24 sata“, koji je u nedelju bio u Mariji Bistrici.

  Hodočašće konjskih zaprega koje je u nedelju 15. godinu zaredom održano u Mariji Bistrici, a koje je gledalo 15.000 ljudi, proteklo je mirno. Nakon što su svi počeli da se razilaze, uzgajivač je vezao svog konja za ogradu fudbalskog terena.

  „U blizini igrališta bio je šator. Odjednom je vetar malo jače dunuo i podigao je jedno šatorsko krilo. Konj se uplašio, istrgnuo je ogradu za koju je bio vezan i sa njom je počeo mahnito da beži. U tom divljem galopu, nažalost, naleteo je na muškarca (29) i ženu (41) koji su mu se našli na putu. Žena je lakše ozleđena, a muškarac ima teške povrede“, potvrdili su u Policijskoj upravi Krapinsko-zagorske županije.

  Konj se zbog ograde zaglavio između dva automobila i tako se zaustavio. Hitna pomoć prevezla je ozleđenog muškarca u bolnicu u Dubravu.

   

  Tagovi:
  konj, gaženje, muškarac, žena, policija, Hrvatska
  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Sputnik nalogaKomentariši preko Facebook naloga