06:11 05 Jun 2020
Slušajte Sputnik
  Region
  Preuzmite kraći link
  0 244
  Pratite nas

  Poruku novog člana Predsedništva BiH Željka Komšića odlično smo razumeli, jedino što nismo shvatili jeste kako će da nas kazni, hoće li da nas šamara ili će da nam zavrće uši, upitao je ministar odbrane Aleksandar Vulin, reagujući na Komšićevu poruku Beogradu.

  „Gospodin Komšić nam neprekidno preti i to smo razumeli, ali pre nego što mu odgovorim na ovu poslednju pretnju, samo hoću da ga pitam — ko je pokušao da ubije Aleksandra Vučića u Srebrenici i kada misli da nam dâ odgovor na to jednostavno pitanje“, rekao je Vulin.

  Dokaz da imate državu jeste kada na vašem prostoru znate ko pokušava da ubije nekoga i zbog toga bude kažnjen, podvukao je Vulin, preneo je Tanjug.

  Komšić je danas rekao da će sa pozicije na koju je izabran u punoj meri biti posvećen da odnosi sa Srbijom i Hrvatskom budu dobri i prijateljski, ali i da u Beogradu i Zagrebu treba da se zna da je granica na Drini, odnosno Uni.

  Poručio je da i Srbija i Hrvatska mogu da računaju na njega, uz poruku:

  „Ali vas molim, i u Zagrebu i Beogradu, samo da znate gde prelazite granicu. I gde pokazujete dokumenta. To je na Savi, to je na Drini, to je na Uni. Samo to poštujte, i nećete imati nikakvih problema sa mnom“.

  Tagovi:
  Željko Komšić, Aleksandar Vulin
  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Sputnik nalogaKomentariši preko Facebook naloga