17:11 14 Avgust 2020
Slušajte Sputnik
  Region
  Preuzmite kraći link
  11031
  Pratite nas

  Povodom izjave predsednika Crne Gore Mila Đukanovića da ne postoji snimak na kojem uzima novac od Duška Kneževića, predsednik „Atlas Grupe“ reagovao je pisanim saopštenjem.

  „Neka g. Đukanović živi u uverenju da snimka nema. Tako mu je, verovatno, lakše da mu prolaze dani, dok snimak ne bude objavljen. A biće objavljen u trenutku za koji procenim da će biti najpogodniji za njegov politički kraj. On veoma dobro zna da snimak postoji, da se sve dobro vidi, uključujući i to kada ja u torbu, koju on odnosi, stavljam novac. Tako da nema sumnji šta se nalazi u velikoj, plavoj „NBA“ torbi. Oni koje je slao da me odobrovolje su mu prenijeli šta sam im rekao, ako su imali hrabrosti da mu kažu šta su vidjeli. Vjerovatno ga je i nekoliko stranih državljana, koji su imali prilike da pogledaju snimak, upoznalo sa detaljima“, navodi Knežević.

  Poručuje da se Đukanović neće izvući, jer je uhvaćen na delu.

  „Znam šta su sve spremni da urade da sramota gospodara ne izađe na videlo. Imam odgovor na svaki njihov korak. Oni neće imati odgovor na moje korake. Đukanović pominje adrese koje djeluju protiv njega, a koje stoje iza mene. Neka kaže koje su to adrese, pošto smo za neke adrese decenijama radili različite zajedničke projekte. I ja i on znamo kako te adrese funkcionišu. Kada to prestane da bude državna tajna, upoznaću javnost i sa time“, kazao je Knežević.

  On je javno pozvao Đukanovića da prestane da, sveteći se njemu, hapsi i maltretira ljude iz „Atlas Grupe“.

  Tagovi:
  Crna Gora
  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Sputnik nalogaKomentariši preko Facebook naloga