07:41 19 Januar 2021
Slušajte Sputnik
  Region
  Preuzmite kraći link
  11765
  Pratite nas

  Predsednik Prave Crne Gore Marko Milačić kaže da je preko Jugoslavije počela okupacija sveta i da je NATO bombama okupirana sloboda.

  Milačić je poslao poruku povodom 21. godišnjice početka NATO agresije nad SRJ ističući da je danas Crna Gora najmlađa članica NATO saveza, odnosno „sluga saveza za bol“.

   

  „Preko Jugoslavije, počela je okupacija sveta, bombama je tražena demokratija, bombama je okupirana sloboda, da sve umre, a da NATO živi. Sjećamo se početka NATO agresije na Saveznu Republiku Jugoslaviju, u Crnoj Gori kao najmlađoj članici NATO saveza. Onoj koja je bezvoljno utjerana u NATO, da bude sluga saveza za bol, da bude još jednom sluškinja stranog i tuđeg“, rekao je Milačić.

  On je kazao da je danas u doba koronavirusa, više nego jasno da Crna Gora ne zanima NATO savez i da joj „u pomoć nisu poslali ni hanzaplast makar da zaleči rane od smrti naših bližnjih, koje su često direktna posledica bombardovanja“.

  „Jedino što je Crna Gora dobila i što će joj ostati od NATO-a je osiromašeni uranijum. Ali i još opasnije od osiromašenog uranijuma, osiromašeni um onih koji u savezu za zločin vide budućnost svoje svesti i savesti. Budućnost svoje dece", rekao je Milačić.

  On je kazao i da svaki Sodom, kako god se on zvao, pobeđuju ljubav i vera u Boga.

  „Tako je i ovaj današnji, crnogorski Nato Sodom pobijeđen kandilom Pravoslavlja. Uzalud ste nas tukli bombama, mi smo vas potukli Bogom. Uzalud ste nas bombardovali, mi vam i danas držimo čas“, rekao je Milačić.

  Tagovi:
  Marko Milačić, NATO bombardovanje
  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Sputnik nalogaKomentariši preko Facebook naloga