06:55 30 Novembar 2020
Slušajte Sputnik
  Region
  Preuzmite kraći link
  18126
  Pratite nas

  Andrija Mandić, predsednik Nove srpske demokratije i jedan od lidera crnogorskog Demokratskog fronta, vraćen je sa graničnog prelaza kada je iz BiH pokušao da uđe u Crnu Goru.

  Kada je granična policija na prelazu Ilino brdo Mandićima predočila da obojica moraju u karantin – Danilo zato što dolazi iz zemlje veće stope inficiranih, a Andrija zato što je sa njim bio u direktnom kontaktu, vratili su se na teritoriju BiH, odnosno u Trebinje.

  Mandić je pokušao da uđe u Crnu Goru sa svojim bratancem Danilom na graničnom prelazu Ilino Brdo na putu iz Trebinja za Nikšić, ali se vratio kada im je predočeno da moraju u karantin, objavila je crnogorska „Pobjeda“

  Nakon što su oko 22 sata Andrija i Danilo Mandić stigli na crnogorsku granicu i dali iskaz da dolaze iz BiH i da nisu boravili ni u jednoj državi sa brojem slučajeva virusa korona većim od 25 na 100.000 stanovnika, crnogorska Granična policija je zatražila proveru od kolega iz BiH.

  Stigao je odgovor da je Danilo Mandić ušao u BiH iz Srbije, dok nije registrovano kako je Andrija Mandić prešao srpsko-bosansku granicu.

  Kada je Mandićima predočeno da obojica moraju u karantin – Danilo zato što dolazi iz zemlje veće stope inficiranih, a Andrija zato što je sa njim bio u direktnom kontaktu, vratili su se na teritoriju BiH, odnosno u Trebinje

  Pročitajte još:

  Tagovi:
  virus korona, granica, Crna Gora
  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Sputnik nalogaKomentariši preko Facebook naloga