17:44 07 Jul 2020
Slušajte Sputnik
  Region
  Preuzmite kraći link
  1130
  Pratite nas

  Potpredsednik Opštine Budva Marko Marković kazao je da je u zgradi Opštine „samo ostala gola mafija“.

  Marković je sa sekretarima izašao iz zgrade Opštine i naveo da su u Opštini neovlašćena lica Vladimir Bulatović i Snežana Kuč.

  „U Opštini nema ni jednog zaposlenog, nalaze se pripadnici nepoznatih agencija za obezbeđenje koje ne znamo kako su angažovani. Napali su nas, uzet mi je čak telefon, pa je komandir policije reagovao. Ovde je totalno pravno nasilje, prekršeni su svi zakoni. Neovlašćeno lice koje sebe predstavlja kao predsednik je tražio od nas spiskove ljudi da pravimo ko može da uđe u zgradu. Na to ne pristajemo. Svaku odgovornost, za sve što se loše desi u gradu snosiće lično on”, kazao je Marković.

  Lider Demokrata i odbornik Mijomir Pejović kome nije dozvoljen ulaz zatražio je od Marković da pozove policiju i uhapsi pripadnike obezbeđenja koji fizički napadaju sekretare.

  On je tražio da se utvrdi ko je angažovao nasilno obezbeđenje.

  Pripadnici privatnog obezbeđenja koji su u zgradi Opštine, kazali su ranije danas „Vijestima“, da će puštati isključivo zaposlene koji su na spisku.

  U zgradu je jutros dozvoljeno Markoviću da uđe i sekretarima, dok su predsednik Opštine Marko Carević i šef kabineta Nikola Jovanović izgurani iz zgrade.

  Pripadnici privatnog obezbeđenja "Gardijan" koji su u zgradi potom su nasrnuli i na sekretare, prenose mediji uz navode da je policija zatim zapretila obezbeđenju da će reagovati ako budu dirala javne funkcionere.

  Pročitajte još:

   

  Tagovi:
  Budva
  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Sputnik nalogaKomentariši preko Facebook naloga