16:54 24 Septembar 2020
Slušajte Sputnik
  Region
  Preuzmite kraći link
  0 810
  Pratite nas

  Šef izbornog štaba Narodne koalicije „Za budućnost Crne Gore“ Andrija Mandić ocenio je danas da je ta koalicija uspela da okupi 11 različitih stranaka, što je izgledalo nemoguće za tamošnje prilike.

  Mandić je u pisanoj izjavi naveo da je ta koalicija „prirodan izraz snažne želje i velike volje pokreta naroda koji je prethodnih meseci tražio od svih odgovornih političara da se objedine i zajednički nastupe na izborima 30. avgusta“.

  Istakao je da tu koaliciju niko sa strane nije pravio, niti se u nekoj ambasadi proveravala podobnost bilo kojeg čoveka sa te liste.

  „Uspeli smo ono što je izgledalo nemoguće za ovdašnje prilike - da objedinimo 11 različitih stranaka, ponekad i suprotstavljenih delova velike narodne snage, što je dobilo svoj konačni izgled u koaliciji „Za budućnost Crne Gore“, koju predvodi nestranačka ličnost“, naveo je Mandić.

  Poručio je da je njihova izborna lista najbolja politička ponuda na izborima.

  Prema njegovim rečima, na toj listi se nalaze i dokazani opozicioni borci, ali i mnogo novih lica, koja će uneti svežinu u politički život Crne Gore.

  Kako navodi, činjenica da listu predvodi nestranačka ličnost, profesor Univerziteta Crne Gore Zdravko Krivokapić, govori o njihovoj želji da na najodgovornija mesta u budućoj vlasti uključe sve one vredne i dobre ljude koji su spremni na konkretno političko delovanje.

  „Profesor Krivokapić je iskazao takvu spremnost koju smo visoko vrednovali i sa njim na čelu liste idemo u susret velikoj izbornoj pobedi koja će promeniti Crnu Goru“, poručio je Mandić.

  Pročitajte još:

   

  Tagovi:
  izbori u Crnoj Gori, Andrija Mandić
  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Sputnik nalogaKomentariši preko Facebook naloga