16:07 11 April 2021
Slušajte Sputnik
  Region
  Preuzmite kraći link
  411279
  Pratite nas

  Prava Crna Gora Marka Milačića ekskluzivno je objavila snimak razgovora sa aktivistom DPS-a iz Podgorice, zaduženim za deo grada Stari aerodrom, Slavkom Dubljevićem, u kome on otvoreno dogovara otkup ličnih karata za potrebe Demokratske partije socijalista.

  Dubljević u razgovoru navodi da oni (DPS) imaju kancelariju u tržnom centru Franca na Starom aerodromu, a iz razgovora je jasno da je reč o kancelariji u kojoj se aktivisti DPS-a bave i ovim radnjama.

  Dubljević u daljem razgovoru navodi da bi bilo dobro da se razgovor oko otkupa ličnih karata, kao i susret, dogodi sutra jer je „predsednik“ danas, kako Dubljević navodi, u poseti Starom aerodromu. Jasno je da je reč o predsedniku DPS-a Milu Đukanoviću.

  Dubljević u razgovoru, u delu cenkanja oko cene otkupa ličnih karata, kaže da za to mora da „pozove nekog višeg“, nakon toga jasno potvrđujući da misli nekog višeg u hijerarhiji.

  Aktivista DPS-a u razgovoru daje preciznu cenu otkupa po ličnoj karti u iznosu od 50 evra.

  Prava Crna Gora poziva sve nadležne institucije, pre svega tužilaštvo Crne Gore, da hitno, po službenoj dužnosti, pokrenu postupak i reaguju na očigledno i potpuno transparentno kršenje zakona i Ustava Crne Gore, u režiji Demokratske partije socijalista.

  Naveli su da će Prava Crna Gora u najbržem mogućem roku o ovome obavestiti sve važne međunarodne adrese.

  Prava Crna Gora se, kako navode, odlučila na ovaj korak, kontaktiranja i snimanja aktiviste DPS-a Mila Đukanovića, jer je potreba javnosti da ovo zna i da bude upoznata sa ovakvim kršenjem Zakona Crne Gore važnija od bilo čega.

  Pročitajte još:

  Tagovi:
  izbori, Crna Gora, Prava Crna Gora
  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Sputnik nalogaKomentariši preko Facebook naloga