13:52 29 Septembar 2020
Slušajte Sputnik
  Region
  Preuzmite kraći link
  0 1379
  Pratite nas

  Odbornica Demokratske partije socijalista u hercegnovskom parlamentu, Nada Karadžić saopštila je da od danas nije član ove partije.

  Kako kaže odbornički mandat koji joj pripada zadržaće do kraja mandata.

  „Ovim saopštenjem, ja Nada Karadžić, obaveštavam OO DPS-a Herceg Novi, da kao dugogodišnji član ove partije i kao osoba koja je svojim radom i dostojanstvenim ponašanjem afirmisala ideje partije, od danas nisam član DPS-a. Odbornički mandat koji mi pripada, zadržavam do kraja mandata hercegnovskog lokalnog parlamenta, u kome ću delovati kao samostalna odbornica. Ovaj moj lični čin donešen je mnogo ranije iz razloga koji je poznat većini članova OO. Partija koju sam smatrala svojom, zahvaljujući grupi pojedinaca iz ovog Odbora nije uvažavala moj profesionalni rad kao direktora Muzičke škole, čijoj sam afirmaciji doprinela, a njeni rezultati poznati kako u Crnoj Gori, tako u regionu i šire. Zbog nekorektnog postupka prema meni nijesam prisustvovala ni sednicama OO od početka ove godine kao ni skupštinskim zasedanjima, čime sam jednim delom nagovestila ovu moju odluku, ali zbog parlamentarnih izbora, a u cilju toga da ne bih negativno uticala na kampanju, saopštavam je sada“, napisala je Karadžić.

  Saopštila je da napuštanjem DPS-a ne napušta ideju u koju duboko veruje i za koju će se i dalje zalagati, a to je očuvanje građanske, multietničke i nezavisne evropske Crne Gore, prenose „Vijesti“.

  Pročitajte još:

  Tagovi:
  DPS
  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Sputnik nalogaKomentariši preko Facebook naloga