18:03 24 Oktobar 2020
Slušajte Sputnik
  Region
  Preuzmite kraći link
  11103
  Pratite nas

  Predsednika „Atlas grupe“ Duško Knežević najavio je povratak u Crnu Goru ističući da bi crnogorskom predsedniku Milu Đukanoviću bilo najbolje da napusti zemlju i da posle svega što je uradio nije moguće da dalje ostane na vlasti. „Ja kad dođem jedan od nas mora ići u zatvor“.

  Knežević je iznoseći brojne optužbe na račun Đukanovića rekao da je narod Crne Gore shvatio da je taj režim korumpiran i da je odlučio da prekine njegovu vladavinu, te da bi mu bilo najbolje da sedne u avion i napusti zemlju.

  „Realno rešenje je da napusti Crnu Goru jer svako njegovo ostajanje u je jako rizično za njega i njegovu familiju zbog onoga što su napravili crnogorskom narodu. Najbolje da se pokupi i sedne u avion i ode na destinaciju koja će mu omogućiti da ne bude izručen Crnoj Gori“, rekao je Knežević.

  On je istakao da neće stati sa obračunom sa Đukanovićem dok Đukanović ne ode u zatvor i da su njegovi advokati dali predlog da se ispitaju kriminalne radnje Đukanovića.

  "Mislim da je nemoguće da Đukanović ostane na vlasti. Ja kad dođem jedan od nas mora ići u zatvor", naglasio je Knežević.

  Dodao je da on „nema čega da se stidi i da nema problem da se pojavi pred bilo kojim sudom“.

  Knežević je pobednicima izbora koji još nisu postigli dogovor o formiranju crnogorske vlade poručio da volja naroda mora da se ispoštuje.

  „Milo će sigurno pokušati da sačuva svoje bogatstvo i familiju, političari koji su dobili većinu moraju da budu odgovorni, jer narod nema vremena da čeka da se njihove svađe i dogovori razvlače, jer je zemlja ostavljena u haosu“, naveo je Knežević za N1.

  On od nove vlasti očekuje da sprovede reformu pravosuđa koja će omogućiti proces protiv Đukanovića.

  Pročitajte još:

  Tagovi:
  Crna Gora, Duško Knežević
  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Sputnik nalogaKomentariši preko Facebook naloga