11:45 18 April 2021
Slušajte Sputnik
  Region
  Preuzmite kraći link
  0 984
  Pratite nas

  Neobičan događaj koji ovih dana intrigira javnost u Bosni i Hercegovini desio na groblju u Visokom, kada se tokom sahrane začulo lupanje koje je dopiralo iz groba.

  Prisutni su odmah pozvali Hitnu pomoć, policiju i ekipu „Gradskog groblja“, koji su zbog lupanja otkopali grob i utvrdili da se ništa natprirodno nije desilo.

  Glavni imam islamske zajednice u Visokom, efendija Čakalović, potvrdio je da se čula lupnjava, ali da sve priče o tome da su „našli krvave ruke, da je čovek oživeo“, nisu tačne, preneo je „Avaz“.

  „Nikakva natprirodna stvar se nije desila, niti je čovek oživeo niti se šta dogodilo. Moram i ovako da demantujem, jer narod svašta sada priča. A te priče treba sprečiti. Bio je tu i sin i imam. Nije bilo svejedno jer su svi čuli lupkanje, ali su oni, plašeći se da nije oživeo, zvali da se otkopa. I njegov sin je rekao da je to nemoguće jer je 48 sati čovek bio već u mrtvačnici. Da je oživeo u mrtvačnici, pa i nekako, ali tu, u takvim uslovima, ne“, rekao je imam Čakalović.

  On je napomenuo da je sanduk bio malo širi i da je moguće da su se daske, koje se stavljaju kao nasloni, razmakle i udarile o sanduk.

  Tagovi:
  buka, grob, sahrana, BiH
  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Sputnik nalogaKomentariši preko Facebook naloga