07:26 18 Jun 2021
Slušajte Sputnik
  Region
  Preuzmite kraći link
  0 06
  Pratite nas

  Izborna lista "Evropski tim za Nikšić" koji čine Demokratska partija socijalista (DPS), Socijaldemokrate (SD), Liberalna partija (LP) i Patriotsko komitski savez (PKS) prva je na glasačkom listiću za lokalne izbore koji će biti održani 14. marta u Nikšiću, odlučeno je danas žrebom u Opštinskoj izbornoj komisiji (OIK) Nikšić.

  Druga na glasačkom listiću je izborna lista "Miodrag Daka Davidović - Narodni pokret".

  Treća je lista "SDP – Srcem za Nikšić".

  Lista koalicije "Za budućnost Nikšića" koju čine Demokratski front (DF), Socijalistička narodna partija (SNP), pokret "Za život Nikšića", Radnička partija, Ujedinjena Crna Gora, Jugoslovenska komunistička partija, Srpska radikalna stranka, Socijalisti Crne Gore i Pokret penzionera i invalida rada je na četvrtom mestu.

  Na petom mestu na glasačkom listiću je platforma "Crno na bijelo - Može Nikšić", koju čine Građanski pokret URA, Savez građana Civis, Bokeški forum, Stranka pravde i pomirenja i nezavisni intelektualci.

  Koalicija "Mir je naša nacija – zaokruži slobodu", koju čine Demokratska Crna Gora, Građanski pokret "Ne damo Nikšić", Demos, Partija penzionera invalida i restitucije i "Plenum 083" je na šestom mjestu.

  Predsednik OIK Rade Perišić je izvlačio kuglice na žrebu, a prisustvovali su članovi OIK i po jedan predstavnik svake izborne liste.

  Nije bilo primjedbi.

  Tagovi:
  izbori, Nikšić
  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Sputnik nalogaKomentariši preko Facebook naloga