05:55 16 April 2021
Slušajte Sputnik
  Region
  Preuzmite kraći link
  „Dara iz Jasenovca“, film koji je potresao region (39)
  0 400
  Pratite nas

  Predsednik Prave Crne Gore Marko Milačić posetio je malog-velikog junaka koji u filmu „Dara iz Jasenovca“ glumi Darinog brata, ali malo ko zna da nije reč o samo jednom glumcu već su Luka, Simon i Jakov Šaranović iz Herceg Novog igrali jednu od najemotivnijih uloga u tom filmskom ostvarenju. 

   "Tri brata koja su sa nepune dve godine, kao pravi mali profesionalci igrali ulogu Darinog brata, Bude Ilića, su tom više nego emotivnom ulogom pokazali neraskidivu vezu i ljubav između brata i sestre, u najtežim trenucima patnje našeg naroda", objavio je Milačić na Fejsbuku.

  On je naveo da je snimanje bilo višemesečno i veoma zahtevno, pa su se Luka, Simon i Jakov smenjivali glumeći Darinog brata, a najveći deo uloge izneo je neverovatni Luka.

  "Srećan sam i ponosan kao čovek što je i neko iz Crne Gore učestvovao u ovom veličanstvenom i bez dileme istorijskom filmu, a naročito u ulozi malog Darinog brata koji je filmski simbol nade i opstanka našeg naroda. Hvala roditeljima ovih malih anđela, naročito majci Mariji, koja nas je i ugostila, a kojoj sam u znak zahvalnosti za doprinos ovom istorijskom projektu uručio medaljon Petra II Petrovića Njegoša", napisao je lider Prave Crne Gore.

  Luka, Simone i Jakove, ponosni smo do neba na vas!, zaključio je on.

   

  Tema:
  „Dara iz Jasenovca“, film koji je potresao region (39)
  Tagovi:
  Dara iz Jasenovca, Marko Milačić
  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Sputnik nalogaKomentariši preko Facebook naloga