21:45 11 April 2021
Slušajte Sputnik
  Region
  Preuzmite kraći link
  236131
  Pratite nas

  Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić izjavio je da je danas napadnuto službeno vozilo u kojem se nalazila njegova ćerka.

  “Kao otac, neću vam zaboraviti njene suze i strah. Kao premijer, neću vam dozvoliti divljaštvo i bezakonje! U zemlji će vladati red i zakon na koje niste navikli. Uskoro ćete to da vidite”, naveo je Krivokapić na Tviteru, komentarišući proteste u Podgorici i drugim crnogorskim gradovima koje organizuje Patriotsko-komitski savez.

  ​Nešto ranije, Krivokapić je uputio poruku predsedniku Milu Đukanoviću da ne „destabilizuje državu“ i da pozove kućama narod koji je izveo na ulice.

  ​„Pozivam predsednika Đukanovića da ne destabilizuje državu i da narod koji je izveo na ulice pozove da se vrati kućama. Neredi koje produkuje neće zaustaviti ruku pravde i pravnu državu! I tužilački zakoni i odluka o izmeni kriterijuma za sticanje državljanstva biće usvojeni u interesu države Crne Gore i njenih građana i to nikakvi skupovi u organizaciji DPS-a neće zaustaviti.

  Građane Crne Gore pozivam na razum i da ne nasedaju na provokacije onih koji su spremni da ih žrtvuju radi odbrane svog kapitala“, napisao je Krivokapić na Tviteru.

  Pročitajte još: 

  Tagovi:
  Crna Gora, Zdravko Krivokapić
  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Sputnik nalogaKomentariši preko Facebook naloga