07:21 14 Maj 2021
Slušajte Sputnik
  Region
  Preuzmite kraći link
  0 357
  Pratite nas

  U zetskom selu Vukovci zavladao je nemir nakon što je u jednoj porodičnoj grobnici pronađeno zakopano nepoznato žensko telo. Policija i tužilaštvo pokušavaju da utvrde ko je i kada sahranjen u tuđem grobu.

  Iz Uprave policije Vijestima je potvrđeno da je jedna porodica iz Vukovaca, kada su pokušali da sahrane preminulog člana porodice, u grobnici pronašla nepoznato telo.

  Iako dobro upućen izvor tvrdi da žensko telo nije bio u kovčegu, već samo ubačeno u grobnicu, policija govori suprotno - da je bio u kovčegu.

  "Početkom meseca porodica iz Vukovaca pokušala je da sahrani preminulog člana. Kada su otvorili porodičnu grobnicu unutra su pronašli kovčeg u kom su bili posmrtni ostaci. Nije im bilo poznato ko je sahranjen, ni kada, zbog čega su pozvali policiju. Mi smo, nakon tog obaveštenja, izašli na lice mesta i obavestili tužilaštvo", objasnili su iz Uprave policije.

  Naložena su, kažu, veštačenja kako bi se utvrdilo vreme smrti i identitet osobe čiji posmrtni ostaci su pronađeni zakopani u tuđem grobu, prenose Vijesti.

  Jedan od sagovornika Vijesti, koji je i prijavio novinarima taj nesvakidašnji događaj, kazao je da se u Zeti spekuliše da je u grobu pronađeno telo ubijene žene.

  "O tome se zvanično ćuti, ali mi znamo da su ljudi otvorili grob jer su morali da sahrane babu koja je preminula. Dočekalo ih je neprijatno iznenađenje. U njihovom grobu bilo je telo žene. Neshvatljivo je da se nešto tako dešava i zataškava", kazao je sagovornik Vijesti. 

  Pročitajte još:

  Tagovi:
  selo, Crna Gora, grob
  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Sputnik nalogaKomentariši preko Facebook naloga