07:00 06 Maj 2021
Slušajte Sputnik
  Rusija
  Preuzmite kraći link
  0 162
  Pratite nas

  Ministar za prirodne resurse i ekologiju Rusije Sergej Donski, koji je ranije pozvao holivudsku divu i zaštitnicu životinja Pamelu Anderson da poseti Rusiju, prešao je sa reči na delo.

  Šef Ministarstva za prirodnu sredinu Rusije naložio je da se Pameli Anderson pripremi i pošalje zvanični poziv za konferenciju u okviru Istočnog ekonomskog foruma, koji će biti održan u Vladivostoku u septembru. Tom prilikom, Donski se nada da će razgovarati sa glumicom o zaštiti kitova i belih medveda.    

  Pamela Anderson
  © AP Photo / Evan Agostini/Invision

  „Naložio sam da se pripremi i pošalje poziv“, rekao je činovnik u intervjuu listu „Izvestija“. On je naveo da je naložio da se pozove samo Andersonova. Još uvek se ne zna da li će poziv dobiti i Leonardo di Kaprio, Harison Ford i Džoni Dep.

  Ministar za prirodne resurse na svojoj fejsbuk stranici je ranije saopštio da bi želelo da razgovara sa holivudskom glumicom o lovu na bele medvede u Kanadi. On je naveo da „učešće poznatih iz čitavog sveta pomaže da se privuče pažnja na probleme ekologije i da se utiče na brzinu rešavanja ovakvih problema“.

  Pamela Anderson koja odavno učestvuje u borbi za očuvanje životne sredine i zaštiti životinja obratila se pre izvesnog vremena ruskim vlastima sa molbom da ne puštaju u svoje teritorijalne vode brodove sa Islanda natovarenim mesom kitova. 

  Tagovi:
  kitovi, Pamela Anderson
  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Sputnik nalogaKomentariši preko Facebook naloga