18:03 14 Jun 2021
Slušajte Sputnik
  Rusija
  Preuzmite kraći link
  0 81
  Pratite nas

  Rusi zaista znaju kako da se zabave i nasmeju, naročito 1. aprila. Evo nekih šala iz Rusije.

  Ruska agencija za ribolov objavila je da će osnovati posebnu banku u oblasti ribolova — „Rosribank“. Prema ovoj šali, grupa investitora i ribolovaca osnovaće banku koja će pružati finansijske usluge firmama u ribolovačkoj industriji i pojedincima koji su zainteresovani da se bave ribolovom.

  Navodna služba za odnose sa javnošću banke objavila je da će „Rosribank“ u narednih deset godina postati jedan od top 17 banaka u Rusiji, a lansiran je i slogan: „Naše obale za razvoj priobalnog ribolova“.

  I ruski kosmonauti takođe vole da se nasmeju. Državna korporacija „Roskosmos“ objavila je da će spajanje svemirskog broda „Progres“ MS-02 sa Internacionalnom svemirskom stanicom biti odloženo za šest meseci zbog nove misije na Mesecu, koja treba da isporuči hranu ruskoj lunarnoj bazi.

  Svemirski brod će isporučiti hranu ruskim kosmonautima na Mesecu? Molim?

  Nešto kasnije je služba za odnose sa javnošću ove državne institucije objavila da je ta vest bila prvoaprilska šala, i zahvalili su se čitaocima što prate „Roskosmos“ vesti.

  ​U međuvremenu, objavljeno je da je na zidu stanice metroa Arbatskaja postavljena slika Josifa Staljina. Dovitljivi šaljivdžija saopštio je da su rukovodioci metroa odlučili da poprave zid koji se ruši tako što će postaviti sliku čuvenog sovjetskog lidera.

  Slično:

  Svaki dan u Srbiji 1. april
  U svakoj šali ima istine: Politički biseri 2015. (video)
  Hapšenje po srpskim poternicama „mala šala“ EU?
  Voja Žanetić: Smešan život ukida potrebu za komedijom
  Balkanski špijun na japanski način (video)
  Tagovi:
  metro, 1. april, šala, Roskosmos, Josif Visarionovič Staljin
  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Sputnik nalogaKomentariši preko Facebook naloga