22:18 10 Maj 2021
Slušajte Sputnik
  Rusija
  Preuzmite kraći link
  0 241
  Pratite nas

  Šef predstavništva RS u Moskvi Duško Perović rekao je za Sputnjik da je u Moskvi o referendumskom pitanju glasalo 202 ljudi.

  Perović je zadovoljan izlaznošću i istakao je da tokom glasanja nisu zabeležene nepravilnosti.

  „Nakon zatvaranja predstavništva, glasovi se prebrojavaju, pravi se zapisnik, a u ponedeljak Predstavništvo, šalje sve glasačke listiće za Banjaluku“, rekao je Perović.

  „Kod nas je mirno i tiho. Sve je prošlo dostojanstveno. Nismo imali spiskove nego su se naši ljudi, koji su ovde u Moskvi na radu, sami odazvali. Naše predstavništvo se nalazi baš u centru grada, na Pokrovskom bulevaru, i bili smo nekoliko sati zatvoreni zbog Moskovskog maratona, tako da maltene niko nije mogao da prođe i da dođe do nas. Ali negde oko dva, posle ručka, pojavilo se dosta ljudi, čak je bio i red za glasanje. Sve je u prošlo u najboljem redu. Bilo je i mladih i starijih, i studenata i radnika i svih koji ovde žive. Svi su dobro informisani, da ne bi bilo spekulacija i zabluda, mi smo preko društvenih mreža i na svom sajtu objavili o čemu se zapravo radi, šta je suština ovog referenduma“, kaže Perović.    

  Tagovi:
  referendum u Repulici Srpskoj, Moskva
  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Sputnik nalogaKomentariši preko Facebook naloga