20:07 09 April 2020
Slušajte Sputnik
  Rusija
  Preuzmite kraći link
  2326
  Pratite nas

  Predsednik Komunističke partije Ruske Federacije (KPRF) Genadij Zjuganov izjavio je da će komunizam nadživeti SAD i sve njene predsednika, budući da je to najvažniji put razvoja čovečanstva.

  „Komunizam u prevodu na ruski jezik znači zajedničko — reč je o zajedničkim interesima nauštrb individualnih. Takav sistem je stvoren još u drevnim civilizacijama, kada su se plemena bavila kolektivnim lovom, a posle delila plen. Sličnu stvar je propovedao i Isus Hristos. Komunizam će nadživeti sve nas i sve Trampove, jer je to glavni put razvoja čovečanstva“, rekao je Zjuganov.

  Međutim, ukoliko pobedi individualna, egoistična forma života, koju Amerikanci žele da nametnu celom svetu, planeta će umreti, upozorio je on.

  „Naša planeta neće izdržati ovaj tempo eksploatacije. Već je počela da se sveti tajfunima, poplavama, požarima“, naveo je Zjuganov.

  On se osvrnuo i na Trampovu izjavu da je Amerika zemlja koja je pobedila u oba svetska rata, istakavši da je to istina ali samo ako se kaže „zajedno sa komunistima i ruskim narodom“.

  Tagovi:
  komunizam, Genadij Zjuganov
  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Sputnik nalogaKomentariši preko Facebook naloga